consumabile si piese de schimb
Asiguram toata gama de piese de schimb si consumabile originale KAESER KOMPRESSOREN.

De asemenea, in baza stocului existent furnizam piese de schimb si consumabile pentru orice marca de compresor cu surub.
Furnizam uleiuri pentru compresoare cu surub(sintetice si minerale), compresoare cu piston, boostere, pompe de vid si suflante.
Efectuam lucrari de reparatii capitale a blocurilor de compresie la compresoarele cu surub indiferent de marca, inlocuiri ale rulmentilor la motoarele electrice utilizand prese extractoare si inductor de rulmenti pentru a monta cu mana rulmentii fara ai deteriora asigurand astfel o garantie reala a lucrarii.

Fiind importatori directi asiguram o gama larga de separatoare ciclonice de condens dotate cu purje automate de condens cu senzor de nivel, prefiltre, filtre de particule(faramitare), microfiltre(separa aerosolii de ulei si particule solide), filtre cu carbon activ(pentru adsorbtia vaporilor de ulei), filtre sterile(pentru aer comprimat steril in industria farmaceutica) pentru urmatoarele marci: Abac, Airfilter Engineering,Alup present and previous range, Atlas Copco present and previous range, Bea, Beko, Boge, Bottarini, Ceccato, Chaumeca Gohin, Compair Broomwade, CTA, Deltech, Domnick Hunter, Drytec, Ecoair, Ewo, Fiac, Hankison, Hirros, Hitema, Hydrovane, Ingersoll Rand, Kaeser, KSI Filtertechnik, Mikropor, MTA, Omega air, O.M.I., Pall-PPL Pneumatics, Pure Point Filtration System, Schumaker, Sullair, Trocair, Ultrafilter, Van Air System INC, Walker Filtration, Wilkerson, Worthington-Creyssensac si Zander. .
Totodata furnizam si seturi de filtre pentru sistemele de tratare a condensului evacuat conform normativelor si standardelor europene in vigoare pentru urmatoarele marci: Atlas Copco, Bea, Beko, Ceccato, Domnick Hunter, Hiross, Hitema, Jorc, Kaeser, Kluber Lubrication, MTA, OMI, Ultrafilter, Worthington-Creyssensac, Wortmann si Zander.
Pentru tehnica vidului importam elemente filtrante pentru urmatoarele marci: BEA, BGS, BUSCH, Domnick Hunter, Leybold Heraeus-Sogevac, Rietschle si Walker Filtration.
Copyright © 2008 - 2024 | Politica Cookie