contracte service
Pentru a avea garantia continuitatii procesului de productie, fara timpi morti si intreruperi nejustificate, firma noastra va recomanda incheierea unui contract de service.

Clientii nostri posesori de contracte de service au garantia unei interventii si solutionari in cel mai scurt timp a defectelor si avariilor aparute.De asemenea au prioritate la piesele de schimb si consumabilele existente pe stoc.

Functie de numarul de ore de functionare efectuate de echipament/an, va recomandam numarul de vizite incluse intr-un contract de service. Aceasta are menirea de a asigura o mentenanta preventiva de buna calitate a echipamentului dumneavoastra.
Aria de acoperire a clientilor este cu preponderenta zona Transilvaniei si a Olteniei dar , la solicitarea clientilor ne putem deplasa oriunde in tara.
Datorita pregatirii tehnice a angajatilor nostri precum si cu sprijinul dotarilor de exceptie de care dispunem avem competenta de a va solutiona problemele aparute pe parcursul exploatarii echipamentului dumneavoastra.
Incheiem contracte de service pentru statii de aer comprimat indiferent de marca echipamentelor. Lucrarile efectuate sunt de un inalt nivel tehnic si beneficiaza de garantie. Asiguram lucrari de intretinere si reparatii in special pentru urmatoarele tipuri de echipamente: Abac, Alup, Atlas Copco, Bauer, Becker, Boge, Bottarini, Ceccato, Compair, Demag/Compair, Demag/Wittig, Fiac, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Kaeser, Mahle,Mark, Mattei, Rietschle, Sullair, Tamrotor, Worthington Creyssensac.
Copyright © 2008 - 2024 | Politica Cookie